Total: 0,00 DKK
0
Vis kurv
Søg... Søg... Søg...
 
Købsvilkår

Hos os får du enkel og sikker nethandel, fri fragt, 30 dages retur- og fortrydelsesret og hurtig levering!

Inden du bestiller varer hos os, anbefaler vi, at du læser vores købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik.

BEMÆRK! Alle vores billeder/illustrationer er beskyttet af ophavsret. Download eller brug af vores billeder/illustrationer er forbudt, og personen bag vil så vidt muligt blive retsforfulgt.

Firmadata
Scandposters.dk ejes og drives af:

Scandposters / Linå
Bergsøesvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tlf.: +45 4656 4444
Mail: info@scandposters.dk 
CVR-nr.: DK25790294

Bestilling – Sådan handler du hos Scandposters.dk
Når du handler på Scandposters.dk, indgås aftaler på dansk.

Du skal igennem følgende trin, når du handler på websiden:

1. Vælg den eller de varer, du ønsker at købe og læg dem i kurven. Gå derefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg leveringsmetode.
4. Vælg betalingskort og indtast dine oplysninger.
5. Godkend vores købsvilkår.
6. Tjek, at alle dine indtastede oplysninger er korrekte og gennemfør købet.

Når dit køb er gennemført, modtager du automatisk en ordrebekræftelse. Har du ikke modtaget en bekræftelse, så tjek altid først dit spamfilter. Det er muligt at få tilsendt en ny ordrebekræftelse ved at sende en mail til: info@scandposters.dk

Bestilling – Skoler og institutioner
Skoler og institutioner med gyldigt EAN-nummer kan bestille på tlf. +45 4656 4444 mandag til torsdag fra kl. 8.30 til 15 og fredag fra kl. 8.30 til 13.30. Bestillinger kan også sende på mail til info@scandposters.dk. Det vil være en stor hjælp, hvis du på forhånd ved, hvilke varer og hvor mange du ønsker at bestille. Husk også at angive skolens navn, adresse og EAN-nummer samt kontaktpersonens telefonnummer og mailadresse.

Hvis I ikke har et EAN-nummer, har vi mulighed for at sende jer en almindelig faktura.

Ordrer, afgivet telefonisk eller via mail, vil blive ekspederet hurtigst muligt.

Betalingsfristen for skoler, institutioner og lignende er netto 10 dage. Derefter beregnes 1,5 % i rente pr. påbegyndt måned, dog mindst 50 kr.

Bestilling – Forhandlere
Det er muligt at blive forhandler af f.eks. vores naturplakater. Kontakt os på tlf. +45 4656 4444 eller info@scandposters.dk, hvis du ønsker at høre mere.

Som forhandler kan du bestille varer på tlf. +45 4656 4444 mandag til torsdag fra kl. 8.30 til 15 og fredag fra kl. 8.30 til 13.30. Du er også velkommen til at sende en mail til info@scandposters.dk. Det vil være en stor hjælp, hvis du på forhånd ved, hvilke varer og hvor mange du ønsker at bestille. Ordrer afgivet telefonisk eller via mail, vil blive ekspederet hurtigst muligt.

Betalingsfristen for forhandlere er netto 10 dage. Derefter beregnes 1,5 % i rente pr. påbegyndt måned, dog mindst 50 kr.

Priser
Alle priser på websiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er angivet i danske kroner (kr.).

Fragt og leveringsomkostninger
Vi afsender varer alle hverdage (mandag til fredag). Din ordre afsendes senest 2 hverdage, efter du har gennemført din bestilling. Er det vigtigt, du modtager din bestilling meget hurtigt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4656 4444.

Vi har fri fragt i hele Danmark – dog undtagen Grønland og Færøerne. Bestillinger sendes som A-post med Post Danmark. Ifølge Post Danmark er pakker fremme dagen efter afsendelsen (mandag-lørdag). Dog tager pakker til Bornholm og de små øer en ekstra dag.

På Scandposters.dk er det også muligt at bestille til følgende lande: Finland, Færøerne, Grønland, Island, Norge og Sverige. Alle andre lande henvises til Scandposters.com. Leveringsomkostningerne til de nævnte lande er: 50 kr. for pakker op til 1,5 kg og 100 kr. for pakker over 1,5 kg.

Betaling
Når du handler på Scandposters.dk, kan du betale med følgende kreditkort: Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. Der påløber ingen gebyrer i forbindelse med din kreditkortbetaling. Bemærk, at beløbet for varerne først trækkes på din konto, når varerne afsendes fra os, og at vi aldrig kan trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Skoler, institutioner og lignende med eller uden EAN-nummer bedes kontakte os på tlf. +45 4656 4444 eller via info@scandposters.dk for at få tilsendt en (EAN)faktura.

Retur- og fortrydelsesret
Du har 30 dages retur- og fortrydelsesret. Inden for de 30 dage kan du meddele os, at du fortryder dit køb og derefter returnere varen til os.

Retur- og fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din bestilling. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. Såfremt flere varer er bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis, løber retur- og fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare.

Ønsker du at gøre brug af din retur- og fortrydelsesret, skal du meddele os dette senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan kontakte os på tlf. +45 4656 4444 eller info@scandposters.dk. Herefter vil du på mail modtage en returblanket. Du kan også downloade returblanketten her. Returvarer behandles senest 14 dage efter modtagelsen.

BEMÆRK! Der ydes ingen retur- og fortrydelsesret på varer, der fremstilles eller tilpasses efter individuelle behov (f.eks. logo-plakater), hvis fremstillingen/tilpasningen er påbegyndt. Det gælder dog kun, når du har givet samtykke til, at Scandposters må påbegynde fremstillingen/tilpasningen, inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes, inden fortrydelsesrettens udløb, og at retur- og fortrydelsesretten derfor bortfalder. Alle logo-plakater specialfremstilles og er altså omfattet heraf.

Returnering
Fortryder du dit køb, skal du sende varen til:

Scandposters
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg

Husk at vedlægge returformularen, hvorpå du skriver dit ordrenummer, og hvordan du ønsker dit tilgodehavende udbetalt. Eksempelvis ombyttet til en anden vare eller pengene tilbage. Har du betalt med betalingskort, overfører vi pengene til dit kort igen. Pengene kan ikke udbetales til en anden konto.

Når du returnerer en eller flere varer, bør du sikre dig, at den/de er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Derudover skal du ved efterspørgsler om returvarer kunne bevise, at du har sendt pakken retur. Gem derfor også postkvittering samt evt. track and trace nummer. Omkostninger i forbindelse med returnering påhviler dig som kunde.

Du skal selv betale for returfragten, når du benytter dig af din retur- og fortrydelsesret. Vi anbefaler også, at du sender varen tilbage i original emballage, da mangel på original emballage kan trække ned i vurderingen af varens salgsværdi. Læs mere herom i afsnittet ”Vurdering af varens salgsværdi”, som du finder herunder.

OBS: Vi forventer, at du afsender varen hurtigst muligt, efter du har givet os besked om, at du fortryder dit køb. Du skal sende varen retur senest 14 dage, efter du har fortrudt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vurdering af varens salgsværdi
Som forbruger kan du fortryde købet, efter du har testet varen. Dog kan du helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varen er brugt/afprøvet ud over, hvad der er muligt i en fysisk butik. Varens værdi kan være blevet forringet, fordi

- du reelt har taget varen i brug.
- varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskab og funktion.
- du har brudt varens plombering, original emballage eller lignende.

Hvis varens værdi er blevet forringet, laver vi en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur. 

Reklamationsret
I henhold til købeloven er der 24 måneders reklamationsret på varer med fabrikations- og/eller materialefejl (mangler) købt på Scandposters.dk. Vi anbefaler, at du gemmer fakturaen som garantibevis. Afhængig af den konkrete situation betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

Har du opdaget en mangel ved varen, skal du ifølge lovgivningen reklamere inden for ”rimelig tid”. Vi anbefaler, du reklamerer så hurtigt som muligt (senest to måneder efter fejlen blev opdaget) og giver os en detaljeret beskrivelse af fejlen. Du kan reklamere ved at sende en mail til info@scandposters.dk eller ringe på tlf. +45 4656 4444. Send varen retur til os med returlabelen, som du modtager, når du har kontaktet os.

Bemærk, at reklamationsretten ikke dækker fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Klagemuligheder
Købelovens mangelregler gælder på alle køb hos Scandposters.dk. Ønsker du at klage over dit køb, skal du altid starte med at kontakte os. Ring på tlf. +45 4656 4444 eller send en mail til info@scandposters.dk. Skulle det ikke lykkes os at finde en løsning, er det muligt at indgive en klage over en vare købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du ønsker at angive en klage, kan du også anvende EU-Kommissionens online klageportal. Det er især særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark. Klagen indgives her. Hvis du indgiver en klage, skal du angive vores mailadresse: info@scandposters.dk

Opdateret 7. juni 2018.

 

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Linå A/S (vi, os, vores) indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som vi indsamler via Scandposters.dk, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du besøger Scandposters.dk eller kontakter os på telefon eller mail.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Scandposters.dk er Linå A/S. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf: +45 4656 4444
E-mail: info@scandposters.dk
CVR-nr.: DK25790294

Indsamling af personoplysninger
Ordre/Anmodning om tilbud
Når du foretager et køb på Scandposters.dk eller anmoder om et tilbud på én eller flere af vores varer, indsamler vi oplysninger om dig, dvs. navn, postadresse, leveringsadresse (hvis den afviger fra postadresse), e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og dit køb.

Dine kontaktoplysninger som navn og adresse har vi brug for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os, samt for at kunne administrere en eventuel returnering/reklamation. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en ordre- og leveringsbekræftelse. Dit telefonnummer bliver dit kundenummer hos os og bruges kun, såfremt det er nødvendigt at kontakte dig i forbindelse med behandlingen af din bestilling. Når du betaler for dit produkt, registrerer vi dit navn, dine kortdata/dit EAN-nr., din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale, samt til efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort, hvis det er påkrævet.

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.

Ønsker du ikke at afgive de persondata, som vi indsamler for at gennemføre et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os.

Cookies
Når du besøger Scandposters.dk (også kaldet webshoppen), indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af webshoppen. Vi registrerer f.eks. hvilke søgetermer du indtaster, din IP-adresse samt informationer om hvilke undersider du har besøgt og hvor længe. Desuden indsamler vi tekniske informationer om f.eks. din browsertype og dit styresystem. Dette sker med henblik på at kunne optimere vores webshop samt for at kunne foretage målrettet markedsføring. Nogen af disse oplysninger er derudover nødvendige for at kunne udnytte alle webshoppens funktioner. Vi benytter cookies til indsamling af disse data. Klik her og læs hele vores cookiepolitik.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, din e-mail og registrerer dine interesseområder samt giver du os lov til at sende dig e-mailmarkedsføring maks. 1 gang om måneden. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af det nyhedsbrev, du har modtaget, eller ved at sende os en mail på info@scandposters.dk.

Brug af databehandlere
De personoplysninger, du afgiver til os, betragtes som fortrolige og behandles med største forsigtighed. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere behandler eller anvender oplysninger under fortrolighed og efter ordre fra os. De må aldrig benytte data til andet formål, end det som vi har givet dem.

Vi overlader data til tekniske samarbejdspartnere, som forestår drift, udvikling og hosting af servere og webshop. Vi overgiver derudover data til samarbejdspartnere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af webshoppen, markedsføring samt til kommunikation via mail- og chatsystem. Derudover udleverer vi navn, adresse, e-mail og telefonnummer til det fragtfirma, der står for leveringen af din bestilling.

Dine personoplysninger videregives eller sælges på ingen måde til andre end vores samarbejdspartnere, med mindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Herunder kan du se eksempler på samarbejdspartnere, der behandler data på vegne af os:
- DanDomain (webshop)
- OnPay (betalingssystem)
- Sotea (hosting)
- Post Nord (fragtfirma)
- UPS (fragtfirma)
- MailChimp (nyhedsbreve)
- Google (statistik og markedsføring)
- Bing (statistik og markedsføring)
- Facebook (statistik og markedsføring)

Tre af disse samarbejdspartnere er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret via databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopier af certificeringerne findes her:
Mailchimp - klik her
Google LLC - klik her
Bing/Microsoft - klik her
Facebook - klik her

Dine rettigheder
Ifølge loven (indsigtsretten) har du ret til at henvende dig til os for at få at vide, om vi opbevarer oplysninger om dig og i så fald hvilke, hvad formålet med disse oplysninger er, hvem modtagerne af oplysningerne er, samt hvor disse oplysninger stammer fra.

Du kan henvende dig skriftligt til os på info@scandposters.dk eller pr. brev til vores postadresse. Sender du en indsigtsanmodning, skal du medsende dokumentation, for at du er den pågældende person. Vi besvarer din forespørgsel inden for 4 uger.

Såfremt dine personoplysninger er forkerte eller ufuldstændige, kan du altid få dem rettet/ændret (retten til berigtigelse). Bliver du opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til kontakte os på info@scandposters.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret/opdateret.

Du kan i nogle tilfælde få alle eller visse persondata slettet (retten til sletning), såfremt du ønsker det. I det omfang dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at vi kan overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Du kan altid tilbagekalde det samtykke, du har givet i forbindelse med modtagelsen af vores nyhedsbrev. Tilbagekaldelsen kan altid ske via et link i de udsendte nyhedsbreve (frameld mig nyhedsbrevet) eller ved at sende os en mail på info@scandposters.dk.

Du har altid mulighed for at henvende dig til os for at få dine personlige data udleveret i et almindeligt anvendt format samt til at overføre (portere) disse data til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af de personlige data, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på webshoppen og opbygningen samt til en eventuel direkte markedsføring (retten til indsigelse). I din skriftlige indsigelse skal du specificere, hvilken behandling du gør indsigelse imod.

Retten til at klage
Du kan altid klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet. Dette gør du ved at henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk (mail) eller +45 33 19 32 00 (telefon).

Sletning af persondata
Oplysninger, du har givet til os i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes, når du trækker dit samtykke tilbage (framelder dig nyhedsbrevet).

De oplysninger, du har givet til os ved afgivelse af din ordre (dvs. navn, adresse, telefonnummer, e-mail, evt. EAN-nr. og oversigt over bestilte varer) opbevarer vi i minimum 5 år.

Oplysninger indsamlet via Google om din adfærd på og ved brug af Scandposters.dk slettes automatisk efter 38 måneder.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Ændringer i persondatapolitikken
Vi er til enhver tid berettiget til at lave ændringer i vores persondatapolitik. Du vil altid kunne finde en opdateret version af persondatapolitikken på Scandposters.dk.

Opdateret 21. november 2018.

 

Cookies

Denne webshop anvender cookies, dvs. når du besøger vores webside indsamles der oplysninger om dig, der bl.a. bruges til at tilpasse og forbedre webshoppens indhold og funktioner.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (læs her hvordan) og undlade at bruge vores webshop.

Ved fortsat at bruge websiden accepterer du brugen af cookies. Læs mere om vores brug af cookies herunder.

Firmadata
Scandposters.dk ejes og drives af:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf.: +45 4556 4444
Mail: info@scandposters.com 
CVR-nr.: DK25790294

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil/datafil – et stykke kode – som en webside gemmer på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger websiden. En cookie er ikke et program, men en passiv fil. Den kan f.eks. ikke indsamle informationer fra din computers harddisk eller sprede virus og andre skadelige programmer. En cookie bruges til at holde styr på, hvad der sker under dit besøg på websiden og for at kunne genkende din computer, såfremt den vender tilbage til websiden på et senere tidspunkt.

Formålet med cookies på denne webside
Cookies på webshoppen kan inddeles i fire kategorier: nødvendige, funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige.

De nødvendige cookies er med til at gøre webshoppen brugbar. Det gør de ved at aktivere grundlæggende funktioner som f.eks. side-navigation samt give adgang til de sikre områder af webshoppen. Uden disse cookies kan webshoppen ikke fungere ordentligt.

De funktionelle cookies sørger for, at webshoppen kan huske oplysninger, der ændrer den måde webshoppen ser ud eller opfører sig på, f.eks. om du er privat eller erhvervskunde.

Statistiske cookies hjælper os med at forså, hvordan du interagerer på Scandposters.dk ved at indsamle og rapportere oplysninger om din adfærd på webshoppen. Disse cookies registrerer også, om du tidligere har besøgt vores site, hvilken browser du bruger og lign. Vi bruger disse informationer til statistik samt til løbende at optimere webshoppen.

Markedsføringsmæssige cookies er placeret på Linaa.dk af tredjeparter som kan kategoriseres under markedsføringspartnere, annoncerende netværk og sociale medier (f.eks. Google og Facebook). Tredjeparterne agerer som mellemled for at vise dig vores indhold som f.eks. beskeder, tilbud og annoncer. Disse cookies indsamler anonymiserede data, der ikke kan føres tilbage til din identitet. Bemærk dog, at hvis du er logget på en tjeneste fra en af disse tredjeparter under dit besøg på vores webside, vil tredjeparten kunne henføre de tekniske data til din profil. Behandlingen af disse data er underlagt tredjeparternes datapolitik.

Markedsføringsmæssige cookies bruges primært til:
- at indsamle information/data, så vi bedre kan tilpasse vores markedsføring til dine interesser.
- at nå ud til vores brugere ved at give relevant, personaliseret information gennem forskellige medier, (f.eks. bannerreklamer og sociale medier) på baggrund af dine handlinger på vores webshop.
- at udarbejde statistik og måle effekten af vores markedsføringskampagner.

Scandposters.dk bruger følgende typer af cookies:

Session cookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og vores webside. De bruges f.eks. i forbindelse med indkøbskurven – her er det session cookies, der husker, hvad du har lagt i indkøbskurven, indtil du går til kassen. Hvis du har slået cookies fra i din browser, vil din indkøbskurv være tom, når du klikker dig videre til kassen. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies
Persistent cookies gemmes på din computer og bruges til at huske et valg, du har foretaget. Eksempelvis hjælper denne form for cookies websiden med at huske dine indtastede oplysninger og valgte indstillinger, når du besøger websiden igen i fremtiden. Dette resulterer i en hurtigere og mere bekvem adgang, da du eksempelvis ikke behøver at logge ind igen.

Performance cookies (statistik)
Performance cookies bruges til at forbedre websiden og driften af denne samt til at indsamle data, vi kan bruge i markedsføringsmæssige sammenhænge. Disse cookies hjælper os med at forstå, hvordan brugerne interagerer med vores webside ved at indsamle og rapportere informationer anonymt til brug i statistik. Eksempelvis bruges disse cookies til optælling af antallet af besøgende, til at se en liste over interne søgninger og til at vise, hvilke undersider brugerne oftest besøger.

Nogen af disse cookies er genereret af vores webside og kan kun ses af os. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Dette er f.eks. brugerens IP-adresse, som kun bruges i forbindelse med f.eks. svindel med betalingskort.

Andre performance cookies stammer fra Google og Facebook.

Google Analytics: Denne cookie indsamler data om din adfærd (trafikdata, herunder din IP-adresse) på vores webshop. Disse data bruges til vores statistik i Google Analytics og i forbindelse med vores markedsføring via Google Ads.

Bemærk, at vi har aktiveret Google Signals. Dette gør, at Google Analytics sammenholder besøgsoplysningerne, der er indsamlet på vores webshop med Google-oplysninger fra brugere med Google-konti, der er logget ind og har givet samtykke til annoncetilpasning. Disse Google-oplysninger kan f.eks. være din søgehistorik, din You-Tube-historik og data fra andre websider, der bruger Google Signals. Du kan slette dine Google-data via Min aktivitet.

Data genereret af Google Analytics sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Facebook: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores webshop og sammenholder det med din profil på Facebook og/eller Instagram (som ejes af Facebook), hvis du er logget ind på din Facebook-konto samtidig med du besøger vores webshop. Disse informationer hjælper os med at optimere vores markedsføring på Facebook. Vi har kun adgang til en fuldt anonymiseret statistik og kan ikke henføre data til den enkelte bruger.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan altid blokere for cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Vælger du at blokere for cookies, skal du være opmærksom på, at der er mange af websidens funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies, du tidligere har accepteret, kan til enhver tid slettes fra din computer. Dette kan du gøre i din computers internetindstillinger. Fremgangsmåden afhænger af, hvilken browser du anvender.

Få hjælp til at slette eller blokere cookies her.

Opdateret 27. august 2018